banner2752
banner2750
banner2776

Körfez'de Beklenen Gelişme; Erkan Uygun İstifa Etti!

Erkan Uygun açıklamasında, “İki yıldır görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis grup başkan vekilliği görevimi parti içi demokrasi adına genç arkadaşlarımızın önünü açmak için sıra ile yapılması gerektiğini düşündüğüm ve Ticaret Odası Meclis Üyeliği görevim ve işlerimin yoğunluğundan dolayı bu görevimi genç arkadaşlara devir ediyorum” diye belirtti. Meclisin en genç üyelerinden biri olan Uygun'un genç arkadaşların önünü açmak için istifa ediyorum demesi tuhaf karşılandı. 

MECLİS VE PARTİDEN DE

Bir süre önce Ankara'ya Genel Merkeze Genel Başkan Kılıçdaroğluyla görüşmeye giden İlçe Başkanı Bülent Yıldız kafileye Erkan Uygun'u dahil etmemişti. İlçe Başkanının Ankarada'dan döner dönmez Erkan Uygun'un Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa etmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Uygun'un belediye meclis üyeliği ve partisinden de istifa edeceği konuşuluyor. CHP. Körfez ilçede bir süre öncede Kadın Kolları başkanı ani bir kararla istifa etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
körfezli 3 yıl önce

iyi oldu zaten partiye zarar veriyordu.

Avatar
salim 3 yıl önce

Gençlerin önünü açacakmış.:) kendisinin yaşı kaçmış bi sorsanıza:)

Avatar
dilekçe yazamıyan meclis üyesi 3 yıl önce

Vay körfezim vah. Siyaset kimlere kaldı. Bu arkadaş daha duyurudur yazamıyor dilekçesine...

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2680