Körfez'de Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı


  Şehitler için dualar edilirken, protokol üyeleri tarafından mezarlarına karanfil bırakıldı.

Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakârlıklarla kazandığı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Körfez Şehitliği’nde program düzenlendi. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, şehit aileleri, gaziler, Askeri Erkân, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.


 

Saygı Atışı Yapıldı

Çanakkale Şehitleri için, askerlerin saygı ateşi yapması sonrasında protokol üyeleri anıta çelenk sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Hava Muhabere Kıdemli Üstçavuş Murat Bayar tarafından yapılırken, şiirlerin okunmasının ardından protokol üyeleri şehit mezarlıklarını ziyaret etti, karanfil bıraktı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında şehitlerimiz için dualar edildi.


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817