banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ'DE DUALAR ŞEHİTLER İÇİN EDİLDİ

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nun ‘şehitlerimiz anısına’ düzenlediği program, okul konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve Okul Müdürü Zafer Pınar ile çok sayıda davetli katıldı. Ömer Döngeloğlu’nun konferans verdiği buluşmaya, Murat Taylan da seslendirdiği ilahiler ile renk kattı.

SEVGİ İMANDANDIR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konferans öncesinde kısa bir konuşma yaparak, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Vatan sevgisi imandandır. İmanlı olmayanda ne vatan sevgisi olur ne de başka bir sevgi.

AİLELERE PLAKET VERİLDİ

Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki; Dört tarafımızda yaşananları hepiniz görüyorsunuz. Aslan Mehmetçiklerimiz şimdi Afrin’de terör örgütlerine karşı mücadele ediyor. Terörün kökünü kazıyana kadar da bu mücadele devam edecek. Rabbim yardımcıları olsun” dedi. Ayrıca programda şehit yakınlarına da plaket takdim edildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826