KÖRFEZ'DE DURMAK YOK, YOLA DEVAM..!


 


İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve Kurucular Kurulu Üyeleri katılım sağladı.


CEMİL YAMAN: “BÜYÜK ONUR DUYUYORUM”
Kurucular Kurulu üyelerinin katılımlarıyla AK Parti Körfez İlçe Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman: “ Teşkilatımızın her kademesinde çalışan siz değerli kurucular kurulumuzla bir araya gelmekten büyük onur duyuyorum. Verdiğiniz emekler, fedakârlıklar asla unutulmaz. Allah sizlerden razı olsun.


ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ
Adalet ve Kalkınma Partisi olarak girdiğimiz her seçim bizim için önemli. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Körfez teşkilatı olarak; Belediye Başkan adayımız Şener Söğüt, Mevcut Belediye Başkanımız İsmail Baran ve siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Allahın izniyle Körfez ilçemiz, büyük oy artışıyla bu önemli seçimden zaferle çıkacaktır. Her zaman bir ve beraber olacağız” dedi.


BAŞKAN BARAN: “İLK GÜNKÜ AŞKLA”
Teşkilat mensuplarını selamlayarak konuşmalarına başlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “ AK Parti; kırgınlıkların, küskünlüklerin, bölünmelerin olmadığı bir hizmet aşkının hikâyesidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kimi işaret ederse, hangi yolu gösterirse Allah’ın izniyle biz o yoldan yürümeye şuan olduğu gibi devam edeceğiz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Milletimize hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak fedakârca çalışan teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. İlk Günkü Aşkla “Durmak Yok, Yola Devam” ifadelerine yer verdi.


RAMAZAN TUNA: “GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIZ”
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmasının ardından konuşan İlçe Başkanı Ramazan Tuna: “ AK Parti Körfez ilçe teşkilatı diğer ilçelerimiz gibi güçlü bir teşkilat. Partimizin çeşitli kademelerinde geçmişten günümüze kadar görev almış her mensubumuz bizim için önemli. Bugün burada siz değerli kurucular kurulu üyelerimizle bir aradayız. 2019 Yerel seçim sürecinde hepimize büyük görevler düşüyor. Gecemizi gündüzümüze katarak Partimiz için, aziz milletimiz için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.


ŞENER SÖĞÜT: “  YOL HARİTAMIZI BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ”
Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt: “Kurucu gençlik kollarından gelmiş bir kardeşiniz olarak, şahsımıza Belediye Başkan Adaylığı tevdi edildi. Siz değerli yol arkadaşlarımızla yerel seçim süreciyle ilgili yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları hep birlikte değerlendireceğiz. Yol haritamızı birlikte belirleyeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817