banner2779
banner2752
banner2750

Körfez'de İlk Ders Zili Çaldı

Kent genelindeki ilk gün programlarının yanı sıra Körfez ilçede de resmi tören düzenlendi. Körfez’deki program protokol mensuplarının katılımı ile Fatih İlkokulu’nda gerçekleşti. Düzenlenen programa; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Erdal Durmuş, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ile öğrenciler ve veliler katıldı.

ANITA ÇELENK BIRAKILDI

Gerçekleşen törende konuşan protokol mensupları, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca resmi tören öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülent Kurt, birim yöneticileri ve eğitimciler, yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunumunda bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Törenlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurt, “Fatih İlkokulu’muzda düzenlemiş olduğumuz açılış töreni ile ilk ders zilimiz çaldı. Eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan, her şeyin insanı sevmekle başladığının bilinci içerisindeyiz. Katılım sağlayan başta Kaymakamımız Uğur Kalkar’a, belediye başkanımız Şener Söğüt’e, daire müdürlerimize, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, bu eğitim döneminin ilçemizin eğitim camiası başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751