Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından yakalanarak, yaka paça kurtarıldı. Bu sırada olayı izleyen aşağıda ki vatandaşlar, şahsın boğulmak üzere olduğunu söylediler.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İsminin R.G. (21) olduğu öğrenilen şahıs, Ağadere Caddesi’nden inerek viayadüğe tırmandı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yukarı çıkan ve korkuluklara tırmanan şahıs, atlayacağını söyledi.

Yaklaşık 10 dakika parmaklıklardan sarkan ve zaman zaman tehlikeli hareketler yapan şahıs, polis gelene kadar yukarı tırmanan vatandaşlar tarafından yakalandı. Yaka paça parmaklıklardan alınan şahıs, daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polise teslim edildi.

İlk muaysnesi sonrasında R.G. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada ki muayenesi sonrasında müşahade altına alınacağı söylene şahsın daha sonra karakolda ifadesinin alınacağı, yaşadığı çeşitli sorunlar nedeniyle girişime kalkıştığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817