KÖRFEZ'DE İŞ YERİ KURŞUNLANDI

Otomobille geldikleri tahmin edilen kişi ya da kişiler tarafından bir şarjör mermi iş yerine boşaltıldı. Olay sabah iş yerinin açılması sırasında anlaşıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde yer alan bir pizzacıya geç saatlerde kurşunlama olayı gerçekleştirildi.

İş yeri saat 02.00 der kapatıldıktan sonra olayın meydana geldiği tahmin edilirken, camlarda 4 adet kurşun deliği olduğu görüldü.

Kurşunlama olayı iş yerinin sabah 09.00 da açılması sırasında anlaşıldı. Çalışanlar camlarda ki kurşun deliklerini gördükten sonra olayı polise bildirdiler.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışma sırasında iş yerine birden fazla ateş edildiğini ve bir şarjörün boşaltıldığını belirlediler. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis şahıs ya da şahısları ve kurşunlamanın nedenini belirlemeye çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817