KÖRFEZ'DE IZGARALARA "BAHAR" TEMİZLİĞİ

Körfez Belediyesi, son bahara girilmesi ve yağışların artacak olması nedeniyle yağmur suyu ızgalarını temizlemek adına çalışma başlattı. İlçe genelinde İSU ekipleri ile bilrikte gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; ızgaralarda biriken yaprak, çamur ve atıklar kaldırılarak temiz hale getirildi. Uygulama ilçe genelinde belirli periyot halinde devam ediyor.

ÖNLEMLER ALINDI

Körfez Belediyesi yetkililieri, ekiplerin yıl boyunca rutin olarak gerçekleştirdikleri mazgal temizliklerine, bahar aylarına girilmesiyle birlikte hız verildiğimi belirterek, "Gerek yağmurlarla birlikte mazgallara dolan çöpler, ağaçlardan düşen yapraklar ve toprak, mazgalların içini dolduruyor. Biz de olumsuzlukların önüne geçmek adına rutin olarak bu çalışmayı sürdürüyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817