banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ' DE KAÇAK YAPIYA İZİN YOK


 

Körfez’de metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden, kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, gelen talepler doğrultusunda tek tek tespit edilip, zabıta nezaretinde yıkımı gerçekleştiriliyor. Kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit eden ekipler, bina sahipleri ile iletişime geçerek, yapılan görüşmelerin ardından binalara yıkım işlemini uyguluyor. Belediye son olarak Hereke ve Atalar Mahallesi’nde iki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ

Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlar hakkında bilgi veren yetkililer, özellikle uyuşturucu madde bağımlıları tarafından kullanıma açık olan ve çevre güvenliği için ileri derece tehlike oluşturan binaların yıkımına öncelik verdiklerini belirtti. Yetkililer, “Başkanımız İsmail Baran’ın talimatlarıyla vatandaşlarımızın huzurunu ve can güvenliğini ön planda tutarak çalışmalarımızı yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751