banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI

Körfez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ömür Boyu Öğrenme Federasyonu, Barbaros İmam Hatip Ortaokulu ve Uluslararası Gençlik ve Spor Konfederasyonu iş birliği ile düzenlenen Körfez Kitap Günleri, başladı. 22 Nisan’a kadar sürecek olan Kitap Günleri’nin açılışına ilgi de büyük oldu. İlk gün Abdurrahman Dilipak’ın konser verdiği Kitap Günleri’nde birçok yazar da açılan stantlarda okurlarına kitap imzaladı.

YOĞUN KATILIM VARDI

Açılış törenine; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Federasyon temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan kürsüye çıktı, kısa bir konuşma yaptı.

ETKİNLİK ÖRNEK OLACAK

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “İnsan için en etkili öğrenme yolu okumaktır. Okuyarak yetişmiş bir toplum, başarılı olacaktır. İnsan beyni okuyarak beslenir ve bilgi ile güçlenir” dedi. “İlk emri ‘oku’ olan bir inancın temsilcileri olarak kitaba verdiğimiz önem oldukça fazla olması gerekir” diyen Başkan İsmail Baran, “İlçemizde böyle bir etkinlik ilk defa yapılıyor. Sadece Büyükşehir Belediyemiz yapıyordu. İlçelerde de federasyonumuzun öncülüğünde diğer ilçelere de örnek olacaktır” dedi.

KÖRFEZ’DE İLKLER YAŞANIYOR

Son olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can konuşma gerçekleştirdi. Can, “Kitapla dostluk, buluşma ve okuma, ilmin temeli bakımından önemli bir faaliyettir. Körfez’deki kurumlarımız güzel bir faaliyete imza attılar. Körfez ilklerin yaşandığı ilçeler arasındadır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri kürsüleri gezdi, hem yayın evi temsilcileriyle hem de vatandaşlarla sohbet etti.

PROGRAM

18 Nisan Çarşamba (BUGÜN)

Saat 12.00: Tiyatro gösterisi

İmza günleri

20 Nisan Cuma

Onur Badrak imza günü

Tiyatro gösterileri

21 Nisan Çarşamba

Okan Akkoş imza günü

Tiyatro gösterileri ve çeşitli etkinlikler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751