KÖRFEZ'DE OKULLARIN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR


 

Körfez Belediyesi, eğitime verdiği desteği her alanda gösteriyor. Öğrencilerin daha iyi ortamda eğitim görmeleri için başlatılan çalışmalarda, ihtiyaç duyulan okullarda boyama işlemi yapıldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı doğrultusunda Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri eğitim kurumlarına verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. Okulların ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında; Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde boyama faaliyeti yürüttü.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Okulun dış cephesi boyanırken, öğrencilerin eğitim gördüğü sınıflar da tek tek elden geçirildi ve daha kullanışlı hale getirildi. Körfez Belediyesi yetkilileri, eğitime sadece bu yıl 10 milyon liralık yatırım yapıldığını belirterek, okullar tarafından kendilerine iletilen ihtiyaçlara tek tek cevap verildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817