KÖRFEZ'DE PARK KAVGASINDA KAN AKTI

Olayda, denetimli serbestlikle çıkan ve daha önce de bir kavga nedeniyle yargılanan şahıs saldırı sonrasında kaçtı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay, iki tarafın araç park etme tartışması sonrasında başladı. Atalar Mahallesi İstasyon Caddesi’nde yaşanan kavga sonrasında, bir süre önce denetimli serbestlik şartıyla serbest kalan ve kavga sonucu adam yaralamaktan yargılanan A.A. tabancasını alarak önce F.Y. yi tehdit etti. Bir el yere kurşun sıkan A.A. daha sonra da F.Y. nin kardeşi A.Y. ye ateş etti. A.Y. ayağından kurşunla başından da tabanca kabzasıyla yaralandı.

Olay sonrasında yaralı 112 sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, A.A. silahla birlikte kaçtı. Önceki gün yaşanan olaydan sonra A.Y. nin tedavisinin devam ettiği, kaçan zanlının ise arandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817