KÖRFEZ'DE ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Körfez Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleşti. Bir önceki aya ait karar özetinin oylanması ile başlayan toplantıda, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başkan İsmail Baran, açılış konuşmasında Afrin harekâtına da değinerek, “Afrin Harekatı terör belasına sebep olan örgütlere vurulacak en büyük yumruklardan biri olacak. Ülkemizin bekası için atılması gerekli bir adımdı. Şehitlerimiz oldu. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİRLİK İÇİN ÜÇ İSİM SEÇİLDİ

Konuşmalardan sonra önerge ile dahil edilen 3 gündem maddesi ile birlikte toplam 13 madde tek tek görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısında ayrıca Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’ne Körfez Belediyesi’ni temsilen üç üye; Selattin Kabadayıoğlu, Eyüp Öztürk ve Mikail Saltabaş seçildi. Dereköy bölgesindeki muhtelif alanlarda uygulama planı değişiklikleri ise komisyona havale edildi.

SORULARI CEVAPLADI

Verilen önergeler ile ilçemizdeki spor kulüpleri Yarımcaspor ve İlimtepe FK’ya yardım yapılması oy birliği ile karara bağlandı. Gündem maddeleri sonrasında dilek ve temenniler kısmına geçildi. Meclis üyeleri tarafından yöneltilen sorulara tek tek cevap veren Başkan İsmail Baran, özellikle alt yapı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve 250 milyon liralık bir yatırımın söz konusu olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817