banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİ

 

 

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Cumhuriyetimizin 98. yıldönümü nedeniyle Gençlik Vapuru etkinliği düzenledi. Gölcük Kent Konseyi ortaklığıyla düzenlenen programda Gölcük Belediyesinin Değirmendere Sahilinde düzenlenen programa katılım sağlandı. Değirmendere’deki programda dalgıçlar İzmit Körfezi yüzeyinde Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açtı.

 

GENÇLİK VAPURU

Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi birlikteliğinde Cumhuriyet’in ilanının 98’inci yıl dönümünü kutlandı. Etkinlikler İzmit’ten hareket eden Gençlik Vapuru ile başladı. Gençlerin yanı sıra programa Kıbrıs, Kore ve 15 Temmuz Gazileri ile şehit aileleri de katıldı.

 

DALGIÇLAR BAYRAK AÇTI

İzmit’ten kalkan vapur Gölcük Belediyesinin etkinliklerinin yapıldığı Değirmendere iskelesine geçti. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşuyla başlayan programda İstiklal Marşı okundu. Ardından Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi yürütme kurulu dalgıç ekipleri tarafından su üzerinde Atatürk posteri ile Türk Bayrağı açıldı.

 

KÖRFEZ TURU

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Halk Oyunları grubunun zeybek gösterilerinin ardından vapurla İzmit Körfezi turu atıldı. Vapur turunda katılımcılar için canlı müzikle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751