KÖRFEZ'DEKİ BELEDİYECİLİK BİZLER İÇİN GÜZEL BİR ÖRNEK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ürdün’ün sanayi şehri olan Zerka’nın Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ürdünlü heyet; “Türkiye, belediyecilik anlamında çok güzel bir durumda” dedi

Ürdün’ün ikinci büyük şehri ve sanayinin en yoğun olduğu şehir olan Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve beraberindeki heyet, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete eski belediye başkanı Yunus Pehlivan da katıldı. Körfez’in Türkiye’nin, Zerka’nın ise Ürdün’ün en büyük sanayi şehri olduğunu belirten Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar, “Sizlerin belediye tecrübelerinizden faydalanmak bizleri mutlu eder. Çünkü Türkiye, belediyecilik anlamında çok gelişmiş durumda” dedi

TARİH, SPOR VE İLİM

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ziyaret dolayısıyla oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Körfez, bir sanayi şehri. Ama biz Körfez’in sadece sanayi şehri olarak anılmaması için tarih, kültür, eğitim ve spor alanında önemli adımlar attık. Artık Körfez sadece bir sanayi ya da liman şehri değil, tarih şehri, sporun başkenti ve ilim kenti oluyor. Tabi Cumhurbaşkanımızın belediyecilikten gelmesi de bizler için büyük bir şans. Bize çok büyük bir rehber oldu.

BENZER ÖZELLİĞİMİZ ÇOK

Bizim Ürdün gibi çok sevdiğimiz, tarihi dostluklarımızın olduğu bir ülkeden siz ziyaretçilerimizi belediyemizde ağırlamak bizleri oldukça mutlu etti. Kardeş devletler olarak aramızdaki bağları güçlendirmek bizleri memnun edecektir” ifadelerini kullandı. Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar da Ürdün’ün 7 milyon nüfusu olduğunu, Zerka’nın da başkentten sonra 1 milyon nüfus ile ikinci büyük şehir olduğunu belirtti.

İŞLER GÜZEL İLERLİYOR

Sukkar, “Burada olmaktan gerçekten şeref duyduk. Körfez’i ziyaret etmek ve sizlerle bir arada olmak bizler için çok güzel. Bizler, Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet usulü ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Türkiye’de belediyecilik gerçekten çok gelişmiş durumda ve işler çok güzel ilerliyor” ifadelerini kullandı. Karşılıklı görüş alışverişi sonrasında Başkan İsmail Baran, Ali Abu Sukkar’a kiraz maketi takdim etti.

 Karşılıklı görüş alışverişi sonrasında Başkan İsmail Baran, Ali Abu Sukkar’a kiraz maketi takdim etti.

 Ürdün’ün ikinci büyük şehri ve sanayinin en yoğun olduğu şehir olan Zerka Belediye Başkanı Ali Abu Sukkar ve beraberindeki heyet, Başkan İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817