banner2779
banner2752
banner2750

Körfez'den Kalkandere'ye Aday Adayı Oldu

Aday adaylığı dosyasını Ak parti Kalkandere ilçe başkanı Hasan Ayyıldız’a teslim eden Ak parti Kalkandere Belediye Başkan aday adayı Sinan Çolak; Doğup, büyüdüğüm özlem duyarak her fırsatta geldiğim memleketime hizmet etmek için Ak partimizden bugün başvurumu yapıyorum.

Amacım yıllarca Ak parti belediyeciliğinde bulunan ancak son seçimlerde kaybettiğimiz, Cumhurbaşkanımızın, liderimizin memleketi olan Rizemizde partimizin alamadığı tek ilçe olan Kalkanderemizi tekrar Ak parti belediyeciliği ile buluşturmaktır. Bu amaç doğrultusunda partim bu şansı bana verirse ilçemiz ve halkımız için gece gündüz demeden çalışacağım.

SİNAN ÇOLAK KİMDİR?

1981 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Kalkandere İlçesinde, lise öğrenimini Rize Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesinde, üniversite öğrenimini Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü ve Kamu Yönetimi Bölümlerini okuyarak tamamladı.

1998 ve 2009 yılları arasında ticaret ve özel sektörde iş hayatına atıldı.2009 yılında memuriyet hayatına Üsküdar Adliyesinde memur olarak başladı, sonrasında Kocaeli İli Körfez Adliyesinde müdür olarak görev yapmakta iken, memleketine hizmet etme düşüncesiyle gönül verdiği ve davası olarak gördüğü,  Ak Partiden doğup büyüdüğü memleketinden belediye başkan aday adaylığına başvurusunu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751