KÖRFEZ DEV İFTARA HAZIRLANIYOR
 TOPLANTI YAPILDI

Körfez Taşköprülüler Derneği’nin öncülüğünde gerçekleşen iftara Körfez Muhtarlar Derneği,  Kocaeli Taşköprülüler Derneği,Ensar Vakfı Körfez Şubesi, Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ile Körfez Avcılar Derneği de bu iftar programına destek verecek. Derneklerin ve bölge halkının büyük önem verdiği bu geleneksel buluşma için önceki gün de bir toplantı düzenlendi.

 

KOORDİNASYON TOPLANTISI

Körfez Taşköprülüler Derneği lokalindeki toplantıda iftar programında neler yapılabileceği konusu ele alındı. Koordinasyon ekibinde yer alan Ceyhun Atik, Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk, Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, KTO Meclis Üyesi Körfez Taşköprüler Dernek BaşkanıMustafa Gülcan, Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve Başkan Yardımcısı Burhan Yarar, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Alaattin Alpergin ve Şahin Ergün katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817