Körfez DEVA, Pazarda Dert Dinledi


İlçedeki siyasi partilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarına da konuk olan DEVA Partisi İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ile yönetimi, ilçe merkezinde kurulan semt pazarını turladı ve esnafın sorunlarını dinledi.

PAZARCILAR DERTLİ

Kendilerini ziyarete gelen DEVA Partisi yöneticilerine şikayetlerini anlatan pazarcı esnafı, iş yapamamaktan ve zor durumda kalmaktan şikayet etti. Esnaf temsilcileri, zaten sıkıntılı olduklarını belirterek, bunun üzerine pandemi döneminde sıkıntılarının arttığını ifade etti.

BABACAN ALTERNATİFTİR

Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen ve partisinin çözüm yollarını ortaya koyan DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Şu anda ekonomik anlamda ülkenin sorunlarına en yerinde tespitleri yapan ve çözüm önerilerini sunan parti DEVA Partisi’dir. Ali Babacan da liderliği, tecrübesi ve bu zamana kadar gösterdiği siyasi performansı Türk halkının ilgisini görmektedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817