Körfez Devlet için  imzalar atılıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından 2017-2018 yatırım planlamasına alınmayınca Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran devreye girmiş, ‘Körfez’e yakışmıyor’ dediği Körfez Devlet Hastanesi’nin inşaatını

belediyenin öz kaynaklarıyla yapma kararı almıştı. Hastane ek binası için hazırlanan ve ‘Selçuklu Mimarisi’ özelliği taşıyan proje bakanlık tarafından onaylandı.

İMZALAR ATILIYOR

Proje için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Körfez Belediyesi tarafından 8 Haziran Perşembe günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonu’nda protokol imzalanacak. Protokol sonrası kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak ve 2018 yılı içinde inşaatı Körfez Belediyesi tarafından tamamlanarak Sağlık Bakanlığı’na teslim edilecek.

12 YATAKLI YOĞUN BAKIM

7 bin metrekare alana inşaa edilecek olan modern ve tam donanımlı yeni hizmet binası ile acil servis ile ameliyathanelere gidiş tüp geçiş ile sağlanacak. Proje 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Proje içerisinde ayrıca 12 yataklı yoğun bakım ünitesi de yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817