KÖRFEZ'E ŞEHİTLER ORMANI YAPILACAK

Bunun için hazırlıklarını yapan ve proje hakkında ilgili yerlerle görüşmeye başlayan Caner Göçmez, Şehitler Ormanı için İlimtepe yolu üzerinde bulunan dolgu sahasını düşündüklerini söyledi.

Proje çalışmalarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’la da paylaşan Caner Göçmez, hediye olarak saksıda dikili bir ağaç fidanı verdi ve projeye destek olunmasını istedi.

Caner Göçmez’in projesinin gerçekleşmesi halinde, İlimtepe Mahallesi yolu üzerinde bulunan dolgu sahası olarak kullanılan tepelerde, geniş bir alanda binlerce fidan dikilecek. Kişi ve kurumlara açık olacak olan ormanda, yapılacak çağrıya cevap verenler, toplu olarak fidanlarını şehitler adına dikebilecekler.

Caner Göçmez, bundan sonra yapacağı bir diğer çalışma ile de, Körfez’in karşı sahilinde Karamürsel sırtlarında bir çıplak tepeye, mozaik ve mermer parçalarıyla dev bir Türk Bayrağı çizdireceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817