KÖRFEZ'E YENİ YATIRIM MÜJDELERİ

Körfez Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında yeni yatırımlar için peş peşe müjdeleri sıralayan Başkan Baran, Çamlıtepe’ye Gümrük Laboratuvarı kurulacağını belirtti

Körfez Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısı Başkan İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 10 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, yeni yatırımlar için de müjdeler verildi. Başkan İsmail Baran’a ayrıca Güney Mahallesi’nde yapımı planlanan gençlik merkezi ve spor salonu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalaması için imza yetkisi verildi.

GÜREŞLER 4 AĞUSTOS’TA

Kültür, Turizm ve Sanat Komisyonu’nun hazırladığı rapor doğrultusunda; Körfez Belediyesi tarafından her yıl Sevindikli Er Meydanı’nda düzenlenen geleneksel yağlı güreşlerin 4 Ağustos’ta, Hacet Bayramı’nın ise 5 Ağustos’ta gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. İmar konusundaki maddeler ise oy birliği ile meclisten geçerek kabul edildi.

100 ARACI BÜNYEYE KATTIK

Devlet Malzeme Ofisi’nden 23 adet aracın satın alınması maddesi de oy birliği ile kabul edilirken, Başkan İsmail Baran, “Göreve geldiğimizde kiralık araç sayısını azaltarak kendi bünyemize katacağımızı belirtmiştik. Bu kapsamda bugüne kadar 100 aracı bünyemize kattık” ifadelerini kullandı.

GÜMRÜK LABORATUVARI

Başkan İsmail Baran, ülke genelinde sınırlı sayıda bulunan gümrük laboratuvarlarından birinin Çamlıtepe Mahallesi’nde kurulacağını belirtti. Başkan Baran, bu laboratuvarın bölge için önemli olacağını belirterek, “Bir yıl içerisinde inşaatı tamamlayarak teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817