banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Elden Geçiyor
 Körfez Belediyesi kent genelinde yürüttüğü çalışmalarla, Körfez’i sokak sokak elden geçirerek bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Parklarda Budama Çalışması Gerçekleşti

Körfez Belediyesi’nin tüm ekipleri kentin ihtiyaçlarını karşılamaya, vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda eksiklikleri gidermeye devam ediyor. Bu çerçevede yeşil alan oranı ile Türkiye’nin en yeşil ilçelerinden biri olan Körfez Belediyesi’nin parklarında bakım onarım çalışması yapıldı. Yeşil alanlarıyla birçok belediyeye örnek olan Körfez Belediyesi, parklarda budama çalışmasından kırık bankları onarmaya, aydınlatma direkleri tamirinden spor aletlerin yenilenmesine dek birçok işlem gerçekleştiriyor. A’dan Z’ye her türlü eksiği gideren belediye ekipleri, ayrıca bölge sakinlerinin istek ve talepleri doğrultusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Geçmişine Saygı ve Sahip Çıkan Bir Belediye

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezi ve mahallelerdeki yeşil alan, park, meydan, refüj ve belediye hizmet alanlarını yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam edeceğini belirtirken, ekipler Körfez Asri Mezarlıkta da bir takım çalışma gerçekleştirdi.

Mezarlık Alanında Kapsamlı Bir Çalışma Yapıldı

Körfez Asri Mezarlıkta belediye ekipleri ummalı bir çalışma başlattı. Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında mezarlıkta yabancı otların temizlenmesi, mezarların onarımı, bakımı, bakımsız ağaçların budanması işlemini yaptı. Mezarlık alanının daha modern bir görünüme kavuşturulması için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten belediye ekipleri, “Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın talimatlarıyla mezarlık alanımızın yanı sıra Körfez’in çeşitli noktalarında ummalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda daha modern bir Körfez için her geçen gün çalışmalarımızın üzerine bir yenisini daha ekleyerek halkımıza hizmet en iyi şekilde hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751