Körfez Emniyeti ek tedbirler Aldı
 Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ramazan bayram dönüşü nedeniyle ek tedbirler alarak vatandaşların güven içinde dönmelerini sağlamaya çalışıyor.

Alınan ek tedbirlerin başında, Tem Otoyolu’nda ki durak noktaları ve D-100 güzergahı ile sahil kenarlarına ek devriyeler konulması geldi. Özellikle sahil kenarlarında, Ağadere Caddesi gibi işlek caddelerde vatandaşın sıkıntı çekmemesi için yaya devriyeler konuldu. Yaya devriyeler bir taraftan görev alanlarını sıkı şekilde denetlerken, diğer taraftan da gelen ihbarlara anında müdahale edecekler.

Bu tedbirlerin yanı sıra, geri dönüşe başlayan vatandaşların park noktalarında kap-kaç, araçtan hırsızlık gibi suçlara maruz kalmamaları için de belirli noktalardaki devriye sayısı ve sıklığı arttırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817