Körfez Emniyeti tarih yazıyor
Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak'ın ilçede uygulamaya koyduğu '' Kırık Camlar Teorisi'' adlı Program meyvalarını vermeye başladı. İlçe Emniyeti ilçe tarihinde şimdiye kadar olmamış bir başarı yakaladı. İlçede Mart ayında hiç hırsızlık olmadı. 


Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, ilçede birbiri ardına seri ve başarılı operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. 

HIRSIZLIK İÇİN GELDİLER, BASKINLA ŞOK OLDULAR

İlçede dün akşam Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan bir zücaciye dükkânına hırsızlık amaçlı girmeye çalışan iki şahıs olduğu ihbarını alan polis hemen bölgeye intikal etti. Burada ellerindeki tornavida ile işyerinin arka kapısından içeri girmeye çalışan iki şahıs karşısında polisi görünce kaçmaya çalıştı. Polisle hırsızlar arasında yaşanan kovalamaca sonrasında S.K.(17) ile T.P.(22) yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından suç dosyaları Körfez Savcılığı’na gönderildi. 

YENİYALI MAHALLESİNDEKİ EVE OPERASYON
Yeni yalı Mahallesi’nde bir evden uyuşturucu satışı yapıldığını duyan Körfez polis ekipleri, söz konusu evin önünde pusu kurup beklemeye başladı. Uyuşturucu satışı yapılan evden çıkan Ü.G. isimli şahsı durduran polis ekipleri, şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu çıktığını görünce eve baskın düzenledi. Yapılan baskında uyuşturucu esrar maddesi sattığı iddia edilen M.G. ile D.G. isimli iki kardeş gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ise 3 gram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız tabancaya el konuldu. Şahısla alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri Körfez Adliyesi’nce adli kontrol cezası verilerek serbest bırakıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817