KÖRFEZ EMNİYETİNDEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR


Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, esnaf, sanayici ve diğer özel kurum ve kuruluşların desteği sağlanarak, Emniyete gerekli olan 4 araç ile toplam 40 kalem ihtiyaç karşılandı

Kocaeli Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü oldukça güzel bir çalışmaya imza attı. İlçede faaliyet gösteren sanayi kuruluşları ile esnaf ve diğer özel kurum ile kuruluşların desteğini alarak, emniyet için gerekli araç ve gereçlerin alınmasını sağladı.  Katkıda bulunan kurum ve kuruluşlar için Körfez Kaymakamlığında bir proğram düzenlendi.  İlçe protokolü katkıda bulunanlara plaket vererek teşekkür etti

BAŞKANDAN MÜDÜRE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Emniyete araç ve gereç alınmasına katkıda bulunanlara teşşekür için Körfez Kaymakamlığı’nda düzenlenen programa, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve destek bulunan kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, emniyetin çalışmalarındaki başarılara değindi. Belediye Başkanı Yunus Pehlivan da, emniyete yapılan yardımın, ilçeye yapılan yardım olduğunu anlattı. Pehlivan, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak’ın göreve gelmesinden sonra elde edilen başarıları övdü.

BAŞARIYI ARTTIRACAK
İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak da, katkıda bulunanlara teşekkür ederek, “Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşlara yüksek standartlarda hizmet sunabilmesi, meydana gelebilecek her türlü olayları zaman kaybetmeksizin önlenmesi, personelin verimlilik ve başarısını artıracak daha üst standartlarda hizmet üretebilmesi amacıyla, ilçe emniyet müdürlüğümüz ve bağlı polis merkezi amirlikliklerininin, mevcut imkan ve kapasitelerinin iyileştirilmesinde katkıda bulunan, belediyemize, iş adamlarımıza, sanayicilerimize, esnaflarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve bu ihtiyaçların giderilmesinde desteklerini eksik etmeyen devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR
Opak, Körfez polisi olarak başarılarının devam edebilmesi için halkın güven ve desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi. Opak, “Körfezlilerden, suç ve suçlularla mücadelede körfez polisinin gözü ve kulağı olmalarını istiyoruz.”dedi.Opak, yardımlarla ilgili şu bilgileri verdi: “Körfez Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet araç, 1 adet kiralama yöntemiyle binek oto, TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nce 2 adet araç, Evyap Genel Müdürlüğü’nce 1 adet araç ve toplam 7 adet araç müdürlüğümüze hibe edilmiştir.”Opak, ayrıca Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezi amirliklerinin ihtiyacı olan 40 kalemde çeşitli iyileştirmeler yapıldığını anlattı. Konuşmaların ardından destekte bulunan kurum ve kuluşulara plaketleri verildi

ŞİRİNOĞLU : KÖRFEZ AİLESİ BURADA 
Kaymakam Körfez ailesi burada. Başkanıyla, sanayicisi ile iş adamıyla, daire müdürleri, siyasi parti temsilcimizle, basınımızla muhtarımızla işte Körfez ailesi bu aile. Bunu burada görmek beni son derece mutlu etti. Evet bizi dayanışmamız ayakta tutuyor. Bundan 3-5 ay önce hakikaten ilçe emniyet müdürlüğümüzün çok sayıda araç ve bazı ihtiyaçları vardı.
Gördüğünüz gibi büyük destek sağlandı. Bazı ihtiyaçlarda valiliğimizce karşılanmaktadır. Dolayısıyla bundan sonra sizlerle birlikte daha uzun günler bizleri bekliyor. Körfez halkının iş adamlarının ve sanayicinin bizlere verdiği destekleri de sivil toplum kuruluşlarını yad ediyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Körfez İlçe Emniyet müdürlüğüne katkıda bulunanlara plaketleri takdim edildi. Plaket takdiminin ardından konuklara mini kokteyl verildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817