KÖRFEZ ESNAF ODASI SÖĞÜT'Ü ZİYARET ETTİ

İlçede uzun zamandır meclis üyesi ve iş adamı olarak görev yapması nedeniyle geniş bir çevresi olan Söğüt’ün ziyaretçileri arasında Körfez Esnaf Odası Başkanı ve yönetimi de yer aldı.

Körfez Esnaf Odası Başkanı ve yönetimi ziyaret sırasında, Şener Söğüt’e yeni görevinde başarı dilediler ve ilçe esnafının sorunlarını da aktardılar.

Aktarılan sorunlar arasında ilçede ki otopark sorunu, trafik sorunu, ekonomik sıkıntılar ve benzeri konular aktarılarak çözüm için çalışma istediler.

Şener Söğüt, iletilen sorunları meclis üyesi ve ilçede yaşayan bir iş adamı olarak bildiğini ve bu güne kadar olan çabalara şimdi değişik bir noktadan bakarak, ilgili yerlerle görüşüp çözüm arayacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817