Körfez Esnaf Odası’ndan Emniyet Ziyareti


Üyesi olan esnafların sorunlarını her platformda dile getiren ve çözümü için çaba ortaya koyan Oda Başkanı Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün de Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap’ı makamında ziyaret etti.

EMNİYETE TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen samimi buluşmada Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ile Körfez gündemi üzerine sohbet ettiler. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette konuşan Oda Başkanı Yahya Öztürk, “Pandemi döneminde sağlıkçılarımız gibi emniyet teşkilatımız da büyük bir özveri ile mücadele ettiler. İlçemizde suç oranının düşmesinde etkili olan emniyet teşkilatımızın başındaki müdürümüze ve çalışma ekibinin emekleri yadsınamaz” dedi.

MÜDÜR MEMNUN OLDU

Buluşma sırasında konukları ile yakından ilgilenen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Oda Başkanı Yahya Öztürk ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817