banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Fotoğraf Yarışmasına 436 Eser Katıldı

Körfez Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu iş birliği ile düzenlenen 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda 15 Temmuz itibari ile son katılım tarihinin tamamlanması ile birlikte jüri üyeleri bir araya geldi. Toplam 436 fotoğrafın katıldığı yarışmada, ilk etapta teknik şartnameye uygun olanlar ayrıldı ve 300’e yakın fotoğraf tek tek incelendi.

ESERLER TEK TEK İNCELENDİ

Jüride; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı (EFIAP/b) Kemal Kaya, Marmara Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Bilge Satkın, KOÜ GSF Grafik Bölümü’nden Doç. Dr. İsmail Keskin, Kocaeli Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölümü öğretim görevlisi Doç. Şeniz Kabadayı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal ve fotoğraf sanatçısı Hüsna Altın yer aldı.

25 TEMMUZ’DA AÇIKLANACAK

141 katılımcının 436 fotoğraf ile yer aldığı yarışmada fotoğraflar tek tek incelenirken, Körfez’in tarihi dokusu ve güzelliklerini yansıtan fotoğraflar oy birliği ile belirlendi. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, jüri üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya da düzenlene organizasyon dolayısıyla Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti. Derece elde eden fotoğraflar, 25 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826