banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Futbol Okulu Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyor
 Körfez Belediyesi’nin 6-12 yaş arası çocuklar için "Körfez’in yıldızlarını arıyoruz" sloganı ile açtığı futbol  okulu kayıtları devam ediyor.

Yetenekli çocukların belirlenmesi ve gelişimlerine katkı  sağlamak amacıyla açılan futbol okuluna Körfez halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Başkan Baran, “Türk Sporuna Yeni Sporcular Kazandırmayı Hedefliyoruz”

Belediye Başkanı İsmail Baran geleceğin sporcularını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye olarak her zaman sportif faaliyetlere de büyük önem verdiklerini kaydeden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu kapsamda yeni sporcular yetiştirmek adına bu tür organizasyonları yaparak ülke sporuna da katkıda bulunduklarını söyledi. Başkan Baran, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Yaptığımız her şey onlar için, onlara daha güzel bir şehir, daha güzel bir yaşam ortamı oluşturmak içindir. Spor ruh ve beden sağlığına olumlu etkilerinin yanı sıra, çocukları kötü alışkanlıklardan da uzak tutar. Biz de bu bilinçle Futbol Okulunu açtık. Körfez Belediyesi Futbol Okulu’nda çocuklarımız sporcu terbiyesiyle yetişirken, Türk sporuna yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Bu sokaklardan çıkan birçok efsane isim Türk sporuna ve Türk sporunun geleceğine önemli katkılar sağlamış, Türk ve dünya spor tarihine adını yazdırmıştır. Çocuklarımızın başarısı bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Geleceğin Sporcuları ve Futbolcularını Uefa Lisanslı Hocalar Yetiştirecek

Körfez Futbol Okuluna yoğun bir katılım olduğunu belirten Spor Danışmanı Metin Özkan, geleceğin futbolcularını en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla futbol okulu faaliyetlerini yürüttüklerini belirtti. Özkan, Körfez’in yetenekli sporcularıyla Kocaeli’yi ve milli takımları besleyen bir ilçe olmasını istediğini ve bu nedenle antrenmanların UEFA lisanslı hocalarla yapıldığını ifade etti.

Geleceğin sporcuları ve futbolcularını UEFA lisanslı hocalar yetiştirecek. Kocaeli’den birçok başarılı sporcuların yetişmesini sağlayan hocalar Ulaş Asrak, Mustafa Sarı, Ercan Koç, Körfez Futbol Okulu’nda geleceğin sporcularını yetiştirmek üzere görevlerine başladı.

 

Aile’ler Memnun

Çocukların çalışmasını izleyen aileler, Belediye Başkanı Baran’a bu hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek hafta sonlarının çocukları için faydalı geçmesinden dolayı memnun olduklarını belirtti.

Kayıtlar Tamamen Ücretsiz

06-12 yaş arası çocukların katıldığı ve hafta sonları 12.00 ve 17.00 saatleri arasında hizmet veren Körfez Futbol Okulu’na kayıtlar, Körfez Belediyesi 95 Evler Halı Saha Tesislerinde gerçekleştiriliyor. Körfez Futbol Okulu tamamen ücretsiz olup, Futbol okulu hakkında bilgi almak isteyenler ayrıca (0262) 527 15 66 numaralı telefondan da yetkililerle iletişime geçerek bilgi alabilirler.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751