banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Geleceğe Emin Adımlarla Koşuyor

Bilgilendirme toplantıları, halk günleri ile esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Baran, bu kez Körfez’in en işlek caddelerinden biri olanTuğrul Caddesi ve Güney Mahallesi esnafı ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Baran, Körfezlilerle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

 Halk Nerede Başkan Baran Orada

Körfez’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Baran “Başlatmış olduğumuz dev projelerle Körfez geleceğe koşuyor ve Körfez artık cazibe Merkezi oluyor. İlçemizde büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz”dedi.

Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Baran, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân dükkan esnafı gezen Başkan Baran, hem halkın taleplerini dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.

Başkan Baran, "Körfez’deBüyük Bir Değişimi Ve Dönüşümü Gerçekleştiriyoruz"

Körfez’de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Baran, aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi. Başkan Baran “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını esnafımızla paylaştık. Onların isteklerini, taleplerinidinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Körfez o kadar hızlı değişti ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Körfez’i tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Körfezimizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz, ifadelerini kullandı.

Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor

Başkan Baran’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Körfez esnafı Başkan Baran’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Baran’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten esnaf “Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar. Talepleri dinleyen Başkan Baran esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826