banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ GÖRSEL FORM KAZANIYOR
 Budama İşlemleri Yapılırken Birçok Neden Göz Önünde Tutuluyor

Kentin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde, sokak, refüj ve parklarda kısacası belediyenin sorumluluğunda olan tüm alanlarda budama faaliyetlerine titizlikle devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri işlerini bu doğrultuda yürütüyor. Budama çalışmaları yalnızca Körfez’e görsel bir form ve güzellik kazandırmak için değil, Ağaçların ömrünü uzatıp sağlıklı olmasını sağlamak amacıyla yol kenarlarındaki ağaçların yaya ve araç geçişlerine engel olan dallarına düzen vermek,hastalıklı ağaçlardan hastalığın yayılmasını engellemek, çiçekli ağaçların daha çok ve gürbüz çiçek açmasını sağlamak, polen üreten ağaçların alerjik hastalıklara sebebiyet vermesini engellemek gibi nedenleri göz önüne alan belediye ekipleri çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Çalışmalar Aynı Özenle Devam Edecek

Ağaç budama çalışmaları yapılarak cadde ve sokaklardaki uzayan ağaç dallarının elektrik tellerinin arasına girmesi ile yaşanan zorluklar da bertaraf edilmiş oluyor.  Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yapılan ağaç budama çalışmaları ile ağaçların sağlıklı kalması amaçlandığını ve Körfez genelinde birçok ağacın budama işleminin tamamlandığını belirterek, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da aynı özenle devam edeceğini söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751