Körfez Halk Eğitim’de Kurslar  Başladı

Pandemi döneminde hazırlıkların yeniden gözden geçirildiği Körfez Halk Eğitim Merkezi, benim okulum temiz belgesini de alarak kurslara başladı.

Yeni dönemde de devam eden mevcut kursların yanış sıra aromatik bitkiler, motor, ücretsiz üniversite sınavlarına hazırlık, Hereke halısı gibi kurslar da açılacak.

Pandemi döneminde 15 usta öğretici ile  250 binin üzerinde maske, sedye örtüsü, tıbbi önlük, ameliyat önlüğü bedelsiz olarak üretildi ve ilgili kurumlara gönderildi. Merkezin yeni projesi ise tespit edilecek olan ihtiyacı olan Güneydoğu’da ki bir okulun öğrencilerine ve kadrosuna kullanacakları maskeleri yapıp göndermek olacak.

Belediye desteği

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sergülen Kurt ve ekibi, yeni dönemde de kursiyer sayısını mesafe kurallarına uygun olarak tamamlayarak, ihtiyaç duyulan her dalda, her bölgede kursları açacaklar. Yeni dönemde belediye de kurslara destek sağlayarak, elektrik, su, kira gibi giderleri üstlenecek.

Dönem sonuna doğru ise imal edilen el emeği göz nuru ürünlerin satışı, belediye, ticaret odası ve merkez tarafından belirlenecek noktalarda halka sunulabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817