Körfez Halk Kütüphanesi’nde Sona Doğru

Başkan Söğüt, “İlçemize yakışan dijital bir kütüphane olacak” dedi

Körfez Belediyesi ve Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile ilçeye kazandırılacak olan halk kütüphanesinde çalışmalar sona doğru yaklaşıyor. Tütünçiftlik merkezde bulunan Sarnıç Han İş ve Yaşam Merkezi’nin en üst katında hayata geçirilecek olan kütüphane; 1.100 metrekare açık 930 metrekare de kapalı alana sahip olacak.

DİJİTAL BİR KÜTÜPHANE

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ile birlikte çalışmaların sona doğru geldiği kütüphanede incelemelerde bulundu. Körfez’in ihtiyacı olan bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Aynı anda 300 kişiye okuma ve çalışma alanı sağlayan bir kütüphane oldu.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Dijital kütüphane alanı dışında; bireysel ve grup çalışma odaları, çocuklarımız için ayrı bir kütüphane ve eğlence bölümü, engellilerimiz için özel bölüm ve vatandaşlarımızın dinlenebileceği bir kafe alanı da olacak. Kütüphane aynı zamanda adeta bir yaşam alanı olacak.

ORTAK BİR ÇALIŞMA OLDU

İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fatih Taşdelen’e teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten ilk günden itibaren birlikte güzel bir çalışma yürüttük. Şimdi de sonuna geldik. İlçemize hayırlı olsun” dedi. İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Fatih Taşdelen de il genelinde kütüphane sayılarını arttırmak adına adımlar attıklarını belirterek, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817