Körfez Halkı Anlatıyor, Başkan Baran Dinliyor
 Halka yakın ve daha iyi hizmet anlayışı ile gerçekleştirilen Halk Günü toplantıları, şeffaf yönetim ve birlikte yönetme anlayışı ile devam ediyor.

Halkın Talepleri Çözüme Kavuşturuluyor

Oluşturduğu profesyonel hizmet anlayışı ile Körfez halkına çeşitli hizmetler sunan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Halk Günü” toplantılarında halkın istek ve taleplerini birebir kendilerinden dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirip, konuyla ilgili müdürlüklere gerekli talimatları vererek çözüme kavuşturuyor.

Gelişen ve Yükselen Bir Körfez

Şeffaf yönetim anlayışıyla belediye kapılarının vatandaşa her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 12 ay gibi kısa sürede hızla gelişen ve yükselen bir Körfez vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri alıyor onların istek ve taleplerini dinliyoruz. Üreten genç bir Körfez için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesidir” dedi.

Belediye Başkanımıza Teşekkür Ederiz

Halk günü toplantılarına gelen vatandaşları kapıda karşılayan Başkan Baran vatandaşlara teker teker hoş geldiniz diyerek Körfez halkını makamında ağırlıyor.

Körfezli vatandaşlar Başkan Baran’ın bizzat kendilerini kabul etmesinden ve dinlemesinden memnunluk duyduklarını belirtiler. Körfezliler “Başkanımız bizleri güler yüzle ve samimi bir şekilde karşıladı, dinledi. İstek ve taleplerimizin çözüme kavuşması adına gerekli talimatları vererek çözüme kavuşturulacağını bizlere iletti. Belediye Başkanımıza bu uygulamayı düzenlediği için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817