banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

‘’KÖRFEZ HALKI OLARAK ÇOK ŞANSLIYIZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER’’
 Körfez AVM yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aynur Vergili, bugünlerde Körfez Belediye Başkanı Sayın İsmail Baran’ ın Körfez deki ummalı ve titiz çalışmaları ve Körfez Halkına hizmet amaçlı faaliyete açtıkları AVM ye verdiği destek için teşekkür etti.

Teşekkür mesajında uzun bir aradan sonra yapılan asfaltlama ve çevre düzenlemeyi değerlendiren Aynur Vergili , ‘’AVM’ mizin inşaatına 2010 yılında başladık. 2013 yılı Nisan ayında Türkiyenin tüm salonları digital olan ilk sinemasını  ve körfezin tek sinemasını  faaliyete sokarak, 2013 Nisan ayında AVM mizide körfez halkının ziyaretine açtık. Metropol Şehirlerde çok önemi olan AVM lerden birini Körfez halkına hizmet etmesi amacı ile Körfezin tek AVM si olarak faaliyete açtık. Ancak  AVM mizin inşaatından bugüne kadar  çevrede  asfaltın bozukluğu ile genelde kötü bir görünüm vardı.  Biz bu kötü görünümden dolayı kiralama anlamında da ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Bu dönem Körfez İlçemizde yüksek bir oyla belediye başkanımız seçilen Sayın İsmail Baran  Tüm Türkiye’de vatandaşların son derece memnun olduğu belediye çalışmalarıyla hizmet  veren  AK Belediyeciliğin farkını, tüm sokak ve caddelerin asfaltlanması, kaldırımların düzenlenmesi, ve temizlik hizmetlerinin ara vermeden çalışması ile ilçemizde de gösteriyor. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran, sabahın erken saatlerinde belediyeye geliyor ve sonra tüm bu çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor. Bunun için 2014 yılı seçimleri ile bir kez daha AK Belediyeciliği, ve Sayın İsmail Baran başkanımızı tercih, eden Körfez halkı çok şanslı. Ayrıca Belediye Başkanımız verdiği sözün arkasında da itinayla duran dürüst bir belediye başkanı. Seçimlerden Önce AVM yönetimi olarak bana bizzat AVM mizle ilgileneceğini, körfez halkının İzmit’lere kadar Alışverişe gitmekte ki zorluklarını ortadan kaldıracak bu AVM nin doluluğu için bizzat ilgileneceğinin sözünü vermişti. Ve bunun içinde başta Körfez ilçenin her bir metrekaresini güzelleştirme çalışmalarını hızlandırdı.  AVM mizin çevresini güzelleştirmek adına asfaltlama çalışmalarını başlatması ve bizzat ilgilenmesi ile  verdiği sözü tutan ve körfezi çok seven, hizmet adamı bir belediye başkanı olduğunu sözlerinde vurguladığı gibi icraatıyla da  imzalamış oldu. Ben Sayın Belediye Başkanımız İsmail Baran’ a Körfez ilçeye ve Körfez halkına yürekten verdiği değer ve AVM mizin körfez halkının hizmetine tam dolulukla hizmet vermesi için göstermiş olduğu ve bundan sonrada göstereceğine hiçbir şüphe duymadan inandığımı belirterek, ilgisi, destekleri ve hizmetleri için sonsuz teşekkür ederim. Asfaltlama çalışmasında hizmeti geçen Belediye Fen İşleri, asfaltlama  birimi ve işçilerine de ayrıca teşekkür ederim’’.

AYNUR VERGİLİ

KÖRFEZ AVM YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826