banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Esnafa verdiği destek ile birlikte, Körfez her geçen gün yeni bir işletme yeri kazanıyor.

Genç girişimci vatandaşları destekleyerek Körfez’e yeni işletmeler kazandıran Başkan Baran Yavuz Sultan Selim mahallesinde bulunan Anadolu Optik’in açılışını gerçekleştirdi. Modern bir işletme olan Anadolu Optik’in açılışına Belediye Başkanı Baran, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Körfez’e Hayırlı Olsun

Kurdele kesiminden önce bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bugün Körfez’de çok özel bir yerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bir heyecan yaşıyoruz çünkü Körfez her geçen gün büyüyor. Bu tür işletmelerimizi sonuna kadar destekliyoruz. Girişimci genç arkadaşıma yeni işletmesinin Körfez’e ve kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Baran’ın yaptığı konuşmanın ardından edilen dua ile alkışlar arasında kurdeleyi Başkan Baran ile birlikte işletme sahibi Canan Yıldıran kesti.

 

Başkan Baran’a İlgi Yoğundu

 

Açılışın ardından yeni işletmeyi gezen Başkan Baran, “Böyle modern ve özel bir yerin ilçemizde bulunması bizleri onurlandırdı” işletme sahibini Canan Yıldıran’ı tebrik eden Başkan Baran davetlilerle birlikte sunulan ikramlardan yediler. Açılışa gelen vatandaşlarlarla sohbet eden Başkan Baran halkla samimi ilişkiler kurarak neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Halkın istek ve taleplerini de can kulağı ile dinleyen Başkan Baran kısa süre içerisinde başlayacak olan projeler hakkında halkı bilgilendirdi. Açılış edilen karşılıklı sohbetin ardından toplu resim çekilerek son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751