Körfez'in Her Karışına Hizmet Götürüyoruz

358 kilometrelik altyapının yenilendiğini belirten Başkan Söğüt, “Alt ve üstyapısı yenilenmiş bir Körfez için çalışıyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de altyapı sonrası üstyapı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde incelemelerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir ve İSU ekipleri tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, ekiplerden de bilgi aldı.

ZOR VE ZAHMETLİ BİR İŞ

Altyapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda hızlı bir şekilde asfaltlama çalışması yürüttüklerini belirten Söğüt, “İSU, ilçemizde 358 kilometrelik altyapıyı yeniledi. 500 milyon TL’ye yakın bir yatırım. Tabi altyapı zor ve zahmetli bir iş. Vatandaşlarımız gerçekten bu süreçte sabırlı davrandı. Altyapı ile birlikte dere ıslahları da yapılıyor.

TAMAMEN YENİLENİYOR

Altyapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda da bir yandan asfalt serim işlemi yapılıyor. Sadece Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde değil, Körfez’in dört bir yanında bu çalışma yürütülüyor. Bittiğinde Körfez’in alt ve üstyapısı tamamen yenilenmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817