banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ İYİ PARTİ’DE DEVİR TESLİM YAPILDI

Parti binasında düzenlenen törenle yaş haddi nedeniyle İYİ Parti’nin Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan M. Emre Duman, görevini Alparslan Kırmaz’a devretti. Gerçekleşen törene İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Gençlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zübeyde Çalık ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro halinde hazır bulundu.

SÜRÜM’DEN TEŞEKKÜR

Program sonunda eski başkan Duman’a emekleri için teşekkür eden İlçe Başkanı Cahit Sürüm, göreve atanan Alparslan Kırmaz’ın da gençlerle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını dile getirdi. Yeni Başkan Kırmaz da partilerinin Körfez’deki gençlik yapılanması ile iktidar yolculuğuna en büyük desteği vermek istediklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751