KÖRFEZ JANDARMA KOMUTANI EVLENDİ
 Körfez Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen sade nikah töreninde, Belediye Başkanı İsmail Baran genç çiftin nikahını kıydı. Asıl düğünün Ağustos ayı sonunda, İstanbul’da Harbiye Orduevi’nde yapılacağı öğrenildi. Eş nedeniyle tayin imkanından yaralanabilmek için yapılan resmi nikahla hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlu anlarına, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Başsavcısı Alparslan Kaplan, Körfez emniyet Müdürü Cenk Özmen ve Emekli Ağır Ceza Hakimi Ali Nevzat Aygün şahitlik yaptılar. Nikaha İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz’de katıldı.

İstanbul’da öğretmen olarak görev yapan Eda Kale’nin, nikahtan sonra Temmuz atamaları ile Kocaeli’ne naklini isteyeceği ve genç çiftin Harbiye Orduevi’nde yapacakları düğünle de evlilik törenini tamamlayacakları öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817