KÖRFEZ JANDARMA’DAN MAZOT HIRSIZLARINA DARBE
 Körfez İlçe Jandarma ekipleri, Yukarı Hereke’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinden belirli zamanlarda mazot çalan 3 kişiyi  takip sonrasında yakaladı.

 Alınan bilgilere göre, Yukarı Hereke Taş Ocakları mevkiinde yer alan Simgemat Taş Ocağı’na ait iş makinalarından yaklaşık olarak bir yıldır belirli aralıklarla mazot çalındı. Araçlarından mazot alındığından şüphelenen firma yetkililerinin  şikayeti üzerine hırsızlık olayını takibe alan jandarma , akşam saatlerinden itibaren bölgede pusu kurmaya başladı ve iki devriye ile olayı takibe aldı. Saat  18.20 sıralarında iş makinalarının yanına mazot çalmaya gelen 3 kişi, kullandıkları 34 DC 2531 plakalı araç ile yakalandılar. Yapılan incelemede araçta bulunan 9 adet 60 litrelik boş mazot bidonları, 5 metrelik plastik hortum, ve 3 adet 10 metre uzunluğunda ip halat ele geçirildi. Olayla ilgili olarak, Ömer A. (Aktan), Engin A. (Aktan) ve Kamil Y. (Yılmaz) gözaltına alındı.

Şahısların yaklaşık olarak bir yıldır belirli aralıklarla iş makinalarından 5 bin litre mazot çaldıkları tespit edildi. Jandarmada sorgulanan şahıslar çelişkili ifade verirlerken, firmada görevli güvenlik görevlisi mazot çalıp kaçarken gördüğü 3 kişiyi tespit etti. Bunun üzerine yakalana 3 kişi sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817