banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ JANDARMASI’NDAN KAÇAMADI
 Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı büyük bir başarıya imza attı. Kamera görüntüleri savcılık tarafından delil kabul edilmeyen Dişi Hint Keneviri ekicisi şahıs, sigara izmaritinden alınan DNA sonuçlarıyla tekrar yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre, 17 Eylül 2013 tarihinde Körfez İlçe Jandarma Sorumluluk bölgesinde bir ihbarı değerlendiren ekipler, Şemsettin Köyü ormanlık mevkiinde ekili halde 200 kök, 75 kiloda gubar olarak adlandırılan kurutulmaya hazırlanmış hint keneviri ele geçirdiler. Olay yerinde yapılan incelemede sigara izmaritleri ve bir markete ait poşet bulundu. Bundan sonrasında amansız bir takibe başlayan ekipler, poşetin ait olduğu markete giderek, kamera kayıtlarını incelemeye başladılar. Saatler süren kayıt incelemesinden sonra alışveriş yapan ve daha önceden de ihbarcılar tarafından olası ekici olarak belirlenen  Adem A. (Akkuş) ve Özer K. (Karakaş) tespit edildiler. İki zanlı gözaltına alındı ve Körfez Cumhuriyet Savcılığı’na sevkedildiler. Ancak, savcılık kamera kaydının yeterli delil olamayacağına hükmetti ve sanıklar serbest kaldılar.

Soruşturmanın peşini bırakmayan jandarma ekipleri, sigara izmaritlerinden alınan DNA örnekleri ile sanıklardan alınan örnekleri labaratuara gönderdiler. Gelen sonuçlar her iki örneğinde sanıklara ait olduğunu doğrulaması üzerine, Adem A. Oturmakta olduğu Elmacık Köyü’nde yeniden yakalandı ve bu kez savcılık delilleri yeterli bulunca da tutuklanıp Kandıra Cezaevi’ne gönderildi. Diğer sanık Özer K.

Hakkında da yakalama emri verildi. İstanbul’da olduğu düşünülen Özer K.’nin aranmasına devam ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751