banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Jandarmasından Şafak Operasyonu
 Körfez İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na bağlı ekipler, alınan bir ihbar büzerine iki eve yaptıkları operasyonda 15 kişiyi gözaltına alıp, ifadelerini aldılar. Operasyonda bir miktar bonzai ile bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Körfez İlimtepe Mahallesi ve Kutluca Köyü’nde iki ayrı eve operasyon yaptı. Şafakla birlikte evlere operasyon yapan jandarma, evlerde dışarıdan geldikleri belirlenen ve genç olan 15 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda da bir miktar bonzai adı verilen uyuşturucu ile bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 15 kiş jandarmada ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826