KÖRFEZ KART UYGULAMASI BAŞLADI

Yapılan açıklamaya göre, Körfez Belediyesi tarafından daha önce gıda ve erzak yardımları yapılan kişi ve ailelere, bundan sonra yapılan yardım miktarı tutarında para kartlara yatırılacak.

Her ay otomatik olarak yapılacak olan yardım tutarı kadar alış-veriş yapma imkanına kavuşan aileler, anlaşmalı olan market ve iş yerlerine giderek ihtiyaçlarını alabilecekler.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, üzerinde bir süredir çalışılan uygulamanın, aileleri rahat ettireceğini belirterek, ‘’Bu uygulama ile yardım için kayıtlı olan aileler ve kişiler belediyeye ve ya yardım kurumuna gitmeden yüklenen miktar tutarında alış veriş yapabilecekler. Böylece, aileler ihtiyaçlarını alabilecekler ve tekrar tekrar gelerek rencide olmayacaklar’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817