KÖRFEZ KAYIP ÇOCUK İÇİN AYAKTA..!

Körfez Tütünçiftlik Fatih Mahallesi Hidayet Sokak Numara 8’de oturan ve evin 5 çocuğundan biri olan Ahmet Can Ay (12) kayıp olarak aranıyor.

İstanbul Sancaktepe’de yatılı olarak okuyan ve tatil döneminde eve gelen Ahmet Can Ay, dün saat 21.00 sıralarında evden çıktı ve bir daha dönmedi.

Ailenin başvurusu ile gece belediye tarafından yapıla sesli anonslarla da aranan ve gündüz polisin kamera kayıtları ile takip edilmeye çalışılan Ahmet Can Ay, son olarak evden çıktıktan 10 dakika sonra 21.10 sıralarında Fatih Mahallesi’nde bir marketin kamerasında görülüyor.

Kayıp olan çocuk için bölgeye arama ekiplerini de yönlendirileceği ve polis ile zabıtanın çeşitli noktalarda arama yapmaya başlayacakları öğrenildi.

Baba Sefer Ay ve anne Hatice Ay gelecek iyi haberi beklerken küçük çocuğu görenlerin 0 536 8349109 nolu telefonu ya da polisi aramalarını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817