Körfez Kaymakamına Veda Etti
 Körfez Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından başarılı işlere imza atan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’na veda programı düzenlendi. Gecede duygu dolu anlar yaşayan Şirinoğlu, “Gül yaprağı dönemimi Körfez’de yaşadım.”dedi.

Körfez’de 5 yıldır görev yapan ve tayini Trabzon Orta Hisar Kaymakamlığına çıkan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu onuruna Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez Kaymakamlığı yetkilileri tarafından düzenlenen veda yemeği Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Çok Sayıda Davetli Programda Bir Araya Geldi

5 yıldır Körfez’de başarılı çalışmalara imza atan ve Körfez halkının gönlünde taht kuran yaptığı projelerle unutulmayacak olan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu için Körfez Belediyesi ve Körfezliler Kaymakam Şirinoğlu’na vefa göstermek amacıyla bir araya geldiler. Katılımın çok yüksek olduğu programda Başkan Baran ve Kaymakam Şirinoğlu davetlileri masalarında teker teker ziyaret ederek hoş geldiniz dedi.

Programa; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu’nun eşi Ayşe Şirinoğlu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları, sanayi kuruluşları üst düzey temsilcileri, meclis üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakamlık Çalışanları Adına Gülsen Düzgün Duygu Yüklü Bir Konuşma Yaptı

Kaymakam Şirinoğlu’nu tanıtan ve geçmişinin okunduğu sunum yapıldıktan sonra Körfez Kaymakamlığının düzenlediği slayt gösterisi izlenildi. Konuşmalara geçilirken Kaymakamlık çalışanları adına Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün’ün duygusal konuşmasını dinleyen Kaymakam Şirinoğlu ve eşi Ayşe Şirinoğlu duygu yüklü anlar yaşadı. Daha sonra konuşma yapmak üzere kürseye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kaymakamımıza veda yemeği değil vefa yemeğinde bir araya geldik” diyerek Kaymakam Şirinoğlu ile ilgili anlamlı açıklamalar gerçekleştirdi.

 

Başkan Baran, “Kaymakamımız Şirinoğlu artık Körfez’in bir evladıdır”

 

Başkan Baran yaptığı konuşmada, “Kaymakamımız Şirinoğlu artık Körfez’in bir ferdi oldu. Gittiği her yerde bizleri unutmayacağına ve en iyi şekilde temsil edeceğine gönülden inanıyorum. Kaymakamımızı 140 bin dost kazanarak yeni görev yerine uğurluyoruz. Burada çok güzel dostluklar kazandı. Körfez halkı Kaymakamımızı çok sevdi ve unutmayacaktır. Kaymakamımızı tanımaktan son derece mutlu oldum. Kaymakamımız gerçekten gönül ehli bir insan ben kendisiyle çalışmaktan ve aynı ilçede bulunmaktan çok mutlu oldum. 140 bin nüfuslu ilçeden 350 bin nüfuslu bir ilçeye gidecek olan kaymakamımızın çok başarılı projelere imza atacağına inanıyorum. İnşallah kendisini Sayın Valim demekte nasip olur. SayınŞirinoğlu, insanların hayırlısı insanlara hizmet eden olduğunu ve insanları mutlu ettiği zaman Allahın rızasını kazandığının bilincinde. Çok samimi bir insan olduğu için gittiği her yerde halk Kaymakamımızı bağrına basacaktır. Gönül ehli bir insan, çalışkan, gayretli Kaymakamımıza başarılar diliyorum. Sayın Kaymakamımıza Körfezimize yapmış olduğu hizmetler için tüm İlçe halkı adına çok teşekkür ederim” dedi.

Şirinoğlu, “Körfez’den de dolu dolu bir kişilik olarak ayrılıyorum”

Başkan Baran’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, “Körfez bana çok şey kazandırdı. Bir yumak gibi yuvarlana yuvarlana her düştüğümüz bahçeden çiçek ala ala Körfez’e kadar geldik. Sizler gibi güzel insanlarla yaşadığınız Körfez’e gelerek gül yaprağı dönemimi ilçemizde geçirdim. Körfez’den de dolu dolu bir kişilik olarak ayrılıyorum. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Böylesine samimi ve güzel bir ilçede görev yaptığım için çok mutluyum. Görevde bulunduğum zaman zarfında burada kaldığım süre benim için çok kıymetli. Bu süre içerisinde çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Bu süre içerisinde bana destek olan bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Baran Kaymakam Şirinoğlu’na Körfez’in sembolü olan kiraz plaketi hediye etti. Başkan Baran’ın eşi Bilge Baran’da Şirinoğlu’nun eşi Ayşe Hanım’a çiçek takdim ederek bu güne kadar yapmış oldukları hizmet adına teşekkür ettiler. Şirinoğu’na protokol üyeleri sırasıyla hediyelerini takdim etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817