banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Kaymakamının da konuk olduğu KTO’nun gündemi akridite ve Fener Gölü oldu.
 Körfez Ticaret Odası Ekim Ayı Toplantısı, Meclis Salonu’nda yapıldı. Güngör Ayhan’ın Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, faaliyetler ve harcanmalar oylandıktan sonra oda için büyük önem taşıyan akridite denetimi ve Fener Gölü konuşuldu. Toplantı bitiminde ziyaret için odaya gelen Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’da üyelerle tanıştı ve bundan sonra ilçe için birlikte çalışmak istediğini söyledi.

Ekim ayı hesaplarının ve faaliyetlerinin oylanmasından sonra kürsüye çıkan KTO Başkanı Mustafa Efe,

26 Kasım Çarşamba günü bir günlük denetleme geçireceklerini söyledi. Mustafa Efe, denetlemenin önemli olduğunu ve buna hazır olduklarını belirterek, ‘’Bu denetlemeden sonra önümüzdeki engellerden biri daha kalkmış olacak. Akridite olduktan sonra da odamız yeni bir kimlik kazanacak. Tütünçiftlik Fener Gölü, Körfez halkının kullanamadığı bir alan. En son sahilde yapılan bir etkinlikte salonda bulunan 200 kişiye sorduk, hiç birinin ne kendisi ne de çocuğu bu alandan faydalanamıyor. İstanbul’un zengin çocukları gelip, egzos atıp, gürültü yaparak gidiyor. Mecliste alınan kararla sözleşme iptal edildi. Şimdi el ele vererek, bu alanı geri almaya çalışacağız. Bunu yasal yollarla yapı, her kesin katkısıyla Fener Gölü’nü geri kazanacağız. Bunu niçin hepimiz kararlıyız, şu anda Derince sahili ile bizden önde, gölü geri alıp projeleri yaparsak biz öne geçeriz’’ dedi.

Borç ödemeye davet

Mustafa Efe, yeni çıkan torba yasa ile borçların faizlerinin silindiğini hatırlatarak, ‘’Odaya borcu olan üyelerimiz bu fırsatı kaçırmasın. Gelsinler faizlerin silinmesini yanı sıra yüzde 10’luk ta iskonto uygulayacağız’’ dedi.

Kaymakam ziyareti

Toplantı bitiminde yeni göreve başlayan Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can salona geldi ve üyelerle tanıştı. Tanışma toplantısında Kayseri’li olduğunu hatırlatan Kaymakam Can, ‘’27 yıldır devlet hizmetindeyim. Çanakkale, Bozcaada, Malatya başta olmak üzere bir çok yerde Kaymakamlık yaptım. Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ve 3 yıl da Hukuk Müşavirliği ile bağlı bir çok görevde bulundum. Fahri olarak üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ta hizmet ettim. Körfez’de çok iyi işlere sizlerle birlikte imza atmak istiyorum’’ dedi.

Mustafa Efe’de konuşmasında, KTO’nun kurulan son oda olduğunu hatırlatarak, ‘’Bizden sonra oda kurulmadı. Kurulurken de 5 yıldızlı olarak kurulduk ve şimdi Akridite almaya hak kazanarak 7 yıldızlı olacağız’’ dedi. Toplantı sırasında da meclis ile ilgili çekimler yapıldı. Hazırlanan kayıtların akridite çalışmaları için genel merkeze ve ilgili yerlere gönderileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826