Körfez Kaymakamlığında Büyük Değişim
 Kentin estektik bir görünüme sahip olması için birçok projeyi hayata geçiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kaymakamlığı ile el ele vererek kaymakamlığın çehresinde ummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Körfez Kaymakamlığının Otoparkı Daha Kapsamlı Hale Getirildi

Körfez Kaymakamlık hizmet binası önünde yapılan çalışmalar ile Kaymakamlık çevresi güzel bir görünüm kazanmaya başladı. Kaymakamlık binası önünde bulunan otopark yıkılarak yeniden daha kapsamlı bir otopark haline getirildi. Çalışmaların hiç aksamadığı Körfez Kaymakamlığı alanında, halkın mağdur olmaması için sürekli Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ile birlikte sürekli çeşitli denetimler yapan Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışmaların bir an önce sonlanması adına talimatlarını verdi.

Parke Bordür Çalışmaları Devam Ediyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce bina etrafında kaldırım ve parke örme çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Bina çevresinin yanı sıra otopark alanında da parke bordür çalışması yapan belediye ekipleri kısa bir süre içerisinde Kaymakamlığın çevresini yeşillendirmek adına çalışmalarına başlayacak.

Başkan Baran Birçok Yeniliği Körfez Halkıyla Buluşturuyor

Körfez’i estetik bir görünüme kavuşturmak adına çalışmalarına ve projelerine aralıksız devam eden Belediye Başkanı İsmail Baran, kentin görünümünü değiştirecek birçok yeniliği Körfez halkıyla buluşturuyor. Körfez Kaymakamlığının çevresinin şimdiden şekillenmesinin ardından vatandaşlar çalışmaların sonunda Körfez’e yakışır bir Kaymakamlık hizmet binasının olacağını ifade ettiler. Yeşillik içerisinde olacak olan kaymakamlık hizmet binasına birçok bitki ve çiçek Körfez Belediyesi tarafından dikilecek. Çiçek parterlerinin yanı sıra aydınlatma sistemleriyle donatılacak olan kaymakamlık binası birçok kaymakamlık binasına örnek olacak gibi gözüküyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817