Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Türkiye Mazlumların Sesi olacaktır
 Tüm dünya sessiz kalsa da Türkiye mazlumların sesi olacaktır. Körfez Kent Konseyi başkanı olarak, İsrail’in yaptığı bu insanlık dışı saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz” dedi.

Başkan Taş, İsrail’in saldırısının amacının Ortadoğu’da ki karışıklıktan faydalanarak, Hamas’ı tamamen etkisiz hale getirmek olduğunu söyledi. Uluslararası camianın başta Birleşmiş Milletler (BM) olmak üzere yine sessizliği ve etkisizliği ile bu katliamda İsrail’i cesaret verdiğini söyleyen Başkan Taş mesajında, “ABD başta olmak üzere Avupa Birliği (AB) ülkeleri halklarının özgür haber alma haklarını dahi ihlal ederek, sanki böyle bir insanlık dramı yaşanmıyormuşçasına sessizliğe gömülmüş durumdadır. ABD, Almanya, Fransa gibi ülkelerin yöneticileri ısrarla İsrail’in yaptığını meşrulaştırıcı açıklamalar yapmaktadırlar.

Sözde ‘sivil ölümlerinin’ engellenmesini talep ederken dahi İsrail’e ciddi bir yaptırım ima edebilecek söz dahi sarf etmemektedirler. Fransa’da halkın Filistin lehine gösteri yapması yasaklanırken, buna teşebbüs edenlere gözaltı uygulanmaktadır. 8 yıllık acımasız abluka ile zaten insani yaşam şartlarından mahrum edilen Filistinliler şimdi de, acımasızca katledilmektedir. Ramazan ayında yapılan bu zulüm tüm milletimizi derinden yaralamakta ve hepimizi acılar içerisinde bırakmaktadır. Uygulanan katliamın ve yaşatılan insanlık dramının bir an evvel bitirilmesi, Gazze’ye uygulanan ablukanın kaldırılması gerekmektedir.

Tüm dünya sessiz kalsa da Türkiye mazlumların sesi olacaktır. Körfez Kent Konseyi başkanı olarak, İsrail’in yaptığı bu insanlık dışı saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817