banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ KENT KONSEYİ BAŞKANINI SEÇTİ
 Meclis Başkanı İsa Taş Oldu

Körfez Belediyesi Hizmet Binası içinde bulunan toplantı salonunda yapılan Kent Konseyi genel kurulu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programa, Mahalle Muhtarları, STK’lar ( Sivil Toplum Kuruluşları), Siyasi Partilerin Temsilcileri ve Körfez Kent Konseyi Mevcut Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.  Divan kurulunun oluşmasından sonra, Genel Kurulun açılış konuşmasını Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş yaptı. Konuşmanın ardından katılımcılara, Körfez Kent Konseyi faaliyet raporu sunumu aktarıldı. Açık oylama ile gerçekleştirilen toplantı da İsa Taş yeniden Körfez Kent Konseyi Başkanı oldu.

Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Taş’ın yönetiminde gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısında, 2016 yılı için teklife sunulan kurul üyelerinin isimleri okundu ve oylamaya geçildi. Kent Konseyi Genel Kurulu Toplantısı’nda Divan Kurulu’nun teklifi üzerine Kent Konseyi başkanlığına mevcut başkan İsa Taş tekrar seçildi.

Vatandaşların Kent Konseyi aracılığıyla yerel yönetimlerde insiyatif aldıklarına dikkat çeken Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Kent Konseyi ailesi olarak önemli çalışmalara imza attığına değindi. Kent Konseyi ailesi olarak önlerinde uzun bir yolun olduğuna değinen İsa Taş, 2016-2017 yılında yapılması planlanan projelerini kent konseyi üyelerine ve katılımcılara aktardı.

Amacımız Kentimize Hizmet Etmek

Körfez Kent Konseyi Başkanlığına güven tazeleyerek yeniden seçilen İsa Taş, “ Öncelikle Genel Kurul Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi Kentimiz kozmopolit bir bölge. Her kültürden, her bölgeden vatandaşımız ile ilçemizde iç içe yaşıyoruz. Kent Konseyleri her şeyden bağımsız bir kuruluştur. Bu bağlamda Kent Konseyimizde, farklı görüşlerden olan insanlarımızda aktif şekilde rol alabiliyor. Bizim düşüncemiz hizmet verdiğimiz bölgede insanları bir araya getirmek, bütünleştirmek ve bu kentte hep birlikte yaşamaktan mutlu olmalarını sağlayabilmektir. Yaptığımız, yapacağımız projeler ile kentimizde barışı, kardeşliği, samimiyeti daha çok arttıracağımıza inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. “ ifadelerini kullandı.  

Kent Konseyi Genel Kurulu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751