KÖRFEZ KENT KONSEYİ ÇITASINI YÜKSELTTİ
 Körfez gençliğinin gelişimi ve eğitimi konusunda önemli adımlar atan Körfez Kent Konseyi, büyük önem arz eden toplantılara katılım sağlıyor. Katılım sağladığı etkinlikler ve programlarda alınan önemli bilgileri harfiyen uygulayan Körfez Kent Konseyi, şimdiye kadar birçok önemli projeye imza attı.

Ev Sahipliğini Biga Belediyesi Yaptı

72 kentten 212 üye kuruluşun bir araya getirdiği Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP), 2016 yılı bölge toplantılarına Marmara Bölgesi ile başladı. Biga Belediyesi’nin ev sahipliğinde Biga Kent Konseyi’nin organize ettiği toplantı 29-31 Ocak tarihleri arasında Köşdere Otel'de gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıya Körfez Kent Konseyini temsilen Başkan Yardımcısı Arif Dere katıldı.

Geleceğini Şimdi Yönet

Bölge toplantısına katılan UGP üyesi kurumlar, toplantı boyunca kurumlar arası diyalog ve etkileşim çalışmaları gerçekleştirdi. Üye kurumlar, UGP’nin sekretaryasını yürüten Habitat Derneği ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Experian ve Kredi Kayıt Bürosu’nun ortak projesi olan “Geleceğini Şimdi Yönet” eğitimine de katılarak, kredi risk alanında bilgilendirildiler.

Biga’da bir araya gelen 29 Ulusal Gençlik Parlamentosu Marmara Bölgesi üyesi genç, UGP’nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda düzenlenen atölyede 2016 yılına ilişkin faaliyet fikirlerini ve uygulama önerilerini paylaştılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817